Bayern München: Ribéry nagyot csalódott Van Gaalban

Vágólapra másolva!
2010.11.23. 10:17
Franck Ribéry, a Bayern München francia középpályása csalódott edzőjében, Louis van Gaalban, mert a holland szakember nyilvánosan bírálta őt.

Ahogy arról beszámoltunk, Van Gaal elégedetlen volt Ribéry játékával a múlt szerdai, Unterhaching elleni felkészülési mérkőzésen, és ezt szóvá is tette: „Nem tette oda magát eléggé" – hangzott akkor a szakember bírálata.Van Gaal elégedetlen volt Ribéry játékával a múlt szerdai, Unterhaching elleni felkészülési mérkőzésen, és ezt szóvá is tette: „Nem tette oda magát eléggé" – hangzott akkor a szakember bírálata.

Ribéry erre reagálva elmondta, csalódott Van Gaalban: „Nagyon csalódott voltam, hogy a sajtóban szembesültem ezzel a kritikával. Jobban örültem volna, ha Van Gaal személyesen közölte volna velem. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ismét százszázalékos legyek. De úgy elég nehéz, ha az edző folyamatosan rossz dolgokat mond rólam."

Érdekesség, hogy Van Gaal az ominózus nyilatkozat során azt is állította, hogy észrevételeit személyesen közölte a francia középpályással a mérkőzés után.

A Bayern München ma este Rómában lép pályára a Bajnokok Ligájában, és Ribéry egyértelműen kijelentette, végig szeretne a pályán lenni a „farkasok" ellen. „Ha csak 25 vagy 30 perceket futballozom, sohasem leszek ismét százszázalékos, nem jutok el arra a szintre, ahol a sérülés előtt voltam. Kilencven percet kell játszanom" – mondta a francia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik