Németország: Ballack már korábban eldöntötte, hogy visszavonul a válogatottól

Vágólapra másolva!
2011.06.19. 21:02
Címkék
Michael Ballack, a német labdarúgó-válogatott korábbi kapitánya ma közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a nyár folyamán mindenképpen bejelentette volna visszavonulását a nemzeti csapattól, de mindezt saját maga szerette volna megtenni.

„Sajnálom, hogy újra mindenféle közleményeket kell olvasgatnom, amik nem az igazsággal foglalkoznak, és ezekre kell reagálnom. Megegyeztünk korábban, hogy saját magam fogom megtenni a bejelentést a válogatottból való visszavonulásomról a nyár folyamán" – mondta Ballack.

Mint ismert, a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw néhány napja kijelentette, hogy a továbbiakban egyáltalán nem számol Michael Ballackkal, de a brazilok ellen elbúcsúzhat a karmester a nemzeti csapattól. Ezután Ballack annyira megsértődött Löwre, hogy kijelentette, el sem megy saját búcsúmérkőzésére, amit egy nagy komédiának nevezett. Erre Wolfgang Nierbasch, a Német Labdarúgó-szövetség, a DFB főtitkára szégyennek nevezte Ballack reakcióját, amit a mai közlemény követett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik