Anderlecht: Juhász eredményesen egyeztet a jövőjéről a vezetőkkel

Vágólapra másolva!
2011.08.30. 14:13
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Juhász Roland közel áll ahhoz, hogy megegyezzen klubjával, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlechttel a kivásárlási ára rögzítéséről – ez megkönnyítheti jövőbeni távozását.

„Nincs szó új szerződésről, a jövőmről beszélgettünk. De hogy mit, az egyelőre maradjon a klub és az én titkom" – mondta Juhász Roland a Het Nieuwsbladnak.

A magyar válogatott védő ügyeit intéző Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette a tárgyalások tényét, és annyit hozzátett:

„Roland szerződését még nem módosítottuk, egy-két dolog tisztázásra vár, de az Anderlecht hajlik arra, hogy rögzítsük a kivásárlási árat."

Az NSO úgy tudja, Juhász Roland szeretne már a télen váltani, az Anderlecht azonban csak jövő nyáron engedné el őt – ez az egyik téma, amelyikben még közelíteni kell az álláspontokat. Értesüléseink szerint a rögzítendő kivásárlási ár alacsonyabb lehet, mint amennyi pénzt a skót Rangers néhány hete kínált a védőért a brüsszelieknek – mindhiába.

Amint arról korábban beszámoltunk, a skót bajnok akkora összeget ajánlott Juhászért, amelyért korábbi álláspontja szerint „illett volna" elengednie – a magyar védő a Nemzeti Sportnak nyilatkozva furcsállotta is, hogy végül maradnia kellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik