Arsenal: a klub bejelentette a balhátvéd André Santos érkezését

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 16:32
Címkék
Az Arsenal szerdán hivatalosan is bejelentette a Fenerbahcétól szerződtetett brazil André Santos és a Monacótól megszerzett Pak Csu Jung érkezését. A 28 éves brazil balhátvéd négy évre írt alá az „ágyúsokhoz”.

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a klubhoz, több, korábban az Arsenalban játszó honfitársamtól is hallottam, milyen nagyszerű csapat, örülök, hogy a tagja lehetek" – mondta a balhátvédként a 11-es mezt megkapó André Santos, aki örömmel távozott a török bundabotrány központjában álló isztambuli klubtól.

Arsene Wenger menedzser így vélekedett a klub honlapján a 22-szeres brazil válogatott védőről: „Santos minőségi játékos, kiválóan védekezik, és nagy segítséget nyújt a támadásoknál is. A brazil válogatottban és a Bajnokok Ligájában megszerzett tapasztalata nagy segítség lehet nekünk, tudjuk, hogy a legmagasabb szinten is megállja a helyét." (Az egyetlen bökkenő, hogy Santos eddig egyetlen meccsen sem játszott a BL-ben.)

A Monacótól megszerzett Pak Csu Jung megkapta a munkavállalási engedélyét, így az utolsó akadály is elgördült szerződése aláírása elől.

A csatár a 9. dél-koreai, aki a Premier League-ben játszhat, s a 9-es mezt kapta meg az Emiratesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik