Átigazolás: Halmosinak távoznia kell a Hulltól, ha játszani akar

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 09:57
Címkék
Az angol másodosztályú Hull City menedzsere, Nigel Pearson újsásgíróknak elmondta, az együttes magyar futballistája, Halmosi Péter ugyan bízik benne, hogy szerepet kap a csapatban, de ha rendszeres játéklehetőségre vágyik, akkor jobban teszi, ha távozik.

„Halmosi szeretne maradni, és harcolni a helyéért, de mindenképp több lehetőségre vágyik, ezért ha ez itt nem lehetséges, akkor távozna" – nyilatkozta újságíróknak a Hull menedzsere, Nigel Pearson aki hozzátette, az ő terveiben nem szerepel a futballista, ezért mindenkinek jobb lesz, ha csapatot talál magának.

A szakvezető augusztus 31-ig lezárná az ügyet, ez pedig azt jelentheti, hogy szeretnék őt eladni. Amennyiben ez nem sikerül, akkor az átigazolási szezon zárását követően kölcsönadásáról is szó lehet (a kölcsönadások időszaka augusztus 31-e után indul be Angliában).

Az angol sajtó szerint a Hull elsősorban heti 16 ezer fontos fizetése miatt szabadulna a középpályástól. Igaz, ezt a hírt a futballista menedzsere, Filipovics Vladan korábban cáfolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik