DVTK: válogatott csatárok a láthatáron, Tiszával és Torghellével is tárgyalnak

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 17:11
Címkék
Helyi sajtóértesülések szerint a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetői két korábbi válogatott csatárral is egyeztetnek, könnyen lehet tehát, hogy az átigazolási időszak utolsó napján tovább bővül a miskolci együttes kerete.

A boon.hu úgy tudja, hogy a DVTK Torghelle Sándor és Tisza Tibor átigazolásáról is tárgyal.boon.hu úgy tudja, hogy a DVTK Torghelle Sándor és Tisza Tibor átigazolásáról is tárgyal.

A portál szerint a diósgyőri vezetők a múlt héten tárgyaltak a 29 éves Torghelle Sándorral, aki legutóbb a Düsseldorf együttesében játszott. A 42-szeres válogatott csatárnak jelenleg nincs csapata, de német együttesek is érdeklődnek iránta.

Tisza Tibor esetleges érkezéséről korábban is szó volt, ám a legutóbb az Újpest kölcsönjátékosaként a belga élvonalbeli Sint-Truidenben szereplő csatár mindenképp külföldre szeretett volna igazolni.

Most elképzelhető, hogy mégis itthon marad és a DVTK lehet az a csapat, amelyik megszerezheti.

Az Észak-Magyarország értesülései szerint szerdán Dudás Hunorral, a DVTK ügyvezetőjével tárgyalt Tisza, aki augusztus 31-e után is szabadon igazolható, ugyanis korábban a nyár folyamán szerződést bontott az Újpesttel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik