Edzősors: Selymes elismerte, keresték a Fraditól, de Romániát választaná

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 15:41
Címkék
Selymes Tibor megerősítette a Nemzeti Sport korábbi információit – az edző a román sajtóban elmondta, valóban megkeresték a Ferencvárostól, ám Magyarország helyett Romániában szeretne dolgozni.

„Jelenleg Brassóban töltöm a kényszerszabadságomat. Sokat sétálok, meccsekre járok és pihenek. Egyelőre nincs semmi konkrét a jövőmmel kapcsolatban, sem Magyarországról, sem Romániából" – nyilatkozta a prosport.ro-nak Selymes Tibor, aki a GSP TV-nek korábban megerősítette a Nemzeti Sport információját, miszerint keresték a Ferencvárostól.

A legutóbb az Astra Ploiesti-nél dolgozó szakember a Prosportnak arról is beszélt, hogy ha a két ország között kellene választania, akkor maradna Romániában.

„Ha Magyarország és Románia között kellene döntenem, akkor Romániát választanám, Romániában szeretnék csapatot találni. Az itteni körülmények jobban fekszenek nekem, még akkor is, ha a klubvezetők nem éppen türelmesek az edzőkkel szemben" – fogalmazott az erdélyi Balánbányán született, korábbi 46-szoros román válogatott Selymes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik