FTC: a száműzött Abdinak megint új szerződést ajánlottak, de nem fogadta el

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 15:05
null
Abdi játszani akar a Fradiban, de nem hosszabbít (Fotó: Németh Ferenc – archív)
Úgy tűnik, a Ferencváros első csapatától száműzött Liban Abdi a nyáron már biztosan nem távozik a zöld-fehérektől. A játékos menedzsere, Alexander Röder szerint az FTC a napokban ismét új szerződést ajánlott neki, de ezt nem fogadta el. Ennek ellenére bízik benne, hogy visszakerülhet az első együtteshez.

„A Ferencváros a napokban ismét felajánlotta, hogy hosszabbítsuk meg Liban egy év múlva lejáró szerződését, de mi ezt nem fogadtuk el. A játékos továbbra is a második csapattal edz, de bízunk benne, hogy visszakerülhet az első számú együtteshez, mivel játszani szeretne. Még egy évet a Ferencvárosnál töltene el, és csak utána távozna, de ha továbbra sem számolnak vele, akkor elképzelhető, hogy már januárban új klubhoz kerül. Az már biztosnak tűnik, hogy ma nem vált csapatot" – mondta Alexander Röder a Nemzeti Sport Online-nak, aki egy másik játékosáról, a legutóbbi szezonban még az FTC-nél játszó André Schembriről is beszélt.

„Minden attól függ, hogy milyen döntést hoznak a Voloszról. Ha a csapat mégis az élvonalban marad, akkor André sem vált klubot, de ha száműzik az együttest, akkor távozik. Az viszont szinte biztos, hogy a görög első osztályban folytatja" – jelentette ki a játékosügynök.

Mint ismert, Szélesi Zoltán is az Olympiakosz Volosz játékosa, így ő is hasonló cipőben jár, mint a máltai csatár: ha száműzik a csapatot az élvonalból, akkor szabadon igazolhatóvá válik, és kereshet új klubot magának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik