Jégkorong MK: a Vasas lelépte a Ferencvárost az elődöntőben

Vágólapra másolva!
2011.01.29. 17:26
Címkék
A Vasas jégkorongcsapata nyolcgólos győzelmet aratott a Ferencváros ellen a Tippmix Magyar Kupa első elődöntőjében Miskolcon.

A zöld-fehérek az 59. percben szerezték becsületgóljukat, de a Vasasnak a négy találatig jutó Fodor Csanád révén még erre is volt válasza.

A miskolci négyes döntő második elődöntőjében a házigazdák a címvédő Dab.Doclerral mérkőznek meg; az erőviszonyok itt kiegyenlítettnek ígérkeznek.

 JÉGKORONG, TIPPMIX MAGYAR KUPA, MISKOLC, ELŐDÖNTŐ
VASAS-FTC–ORANGEWAYS 9–1 (2–0, 3–0, 4–1)
Miskolc, 500 néző. V: Mayer G., Varjú, Kovács B., Pálkövi
VASAS: RAJNA – Hüffner (2), Kangyal 1, Sabol (1), Gröschl, Hardi – Szirányi B., Sille 1, Gergely Cs. 1, MÄKINEN 1 (2), Fodor Sz. (1) – SVASZNEK (1), Géczi (1), Somogyi, Wéber, Pavlis – BERTA 1 (3), FODOR CS. 4 (1), MARTZ (3).  Edző: Risto Kurkinen
FTC: Pleszkán – János, Vychodil,  Jánosi, Borbás, Nagy L. – Mamics, Eade, Peterdi (1), Hoffmann (1), Borsos 1 – Székely Mádai L., Bontovics, Dancsfalvi, Galló, Kiss G. – Barabás, Horváth G., Marosi. Edző: Fekti Bálint
Kiállítások: 16, ill. 18 perc
MESTERMÉRLEG
Risto Kurkinen: – Az első harmad még nehéz volt, aztán elfáradt mentálisan a Ferencváros. Szorosabb mérkőzésre számítottam az eddigi meccseink alapján, ezért is értem meg, hogy sokgólos vezetésünknél kicsit esett a koncentráció-szintünk. Berta és Martz is hosszú sérülése után játszott remekül, de Fodor Csanád góljainak is örülök, hiszen mindig keményen és alázatosan dolgozik. Vasárnap alighanem nehezebb dolgunk lesz.
Fekti Bálint: – Erről a meccsről nincs mit nyilatkoznom.
 
KÉSŐBB
Dab.Docler–Miskolci JJSE
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik