Ligue 1: mégis a Nice-é lehet az afrikai csatár, a Honvéd pénzt kaphat érte

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 14:06
Címkék
Francia lapértesülések szerint a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice újabb kísérletet tesz a Budapest Honvéd korábbi elefántcsontparti légiósa, a jelenleg a francia másodosztályú FC Toursban játszó Abraham Guie Gneki megszerzésére.

Mint arról – a francia sajtóértesülések alapján – korábban beszámoltunk, az első megkereséskor Abraham az utolsó pillanatban változtatott korábbi fizetési igényein, több pénzt szeretett volna kapni, ezért a Nice elállt a szerződtetésétől.

A L’Équipe szerint azonban most közel a megegyezés, az elefántcsontparti támadó hároméves szerződést köt a Nice-szel. Azt pontosan nem tudni, hogy mennyit fizetne érte az élvonalbeli klub, de az összeg valamivel kétmillió euró körül lehet.

Abraham tavaly nyáron igazolt a Honvédtól a francia másodosztályban szereplő FC Tourshoz, amelynél 32 bajnokin 13 gólt szerzett, és öt gólpasszt adott. A 25 éves támadó több klub érdeklődését is felkeltette, és továbbadásával a Honvéd is jól járna, ugyanis a hírek szerint a kispestiek részesülnek az átigazolási díjából.

A támadót egyébként 2013-ig köti szerződés a Tourshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik