Profi ökölvívás: kis híján ölre mentek a felek Klicsko győzelme után

Vágólapra másolva!
2011.03.20. 13:52
Címkék
Heves szópárbaj alakult ki a tegnap esti Vitalij Klicsko–Odlanier Solís nehézsúlyú mérkőzést követő sajtótájékoztatón, a kirohanásairól ismert Ahmet Öner kis híján nekiment Klicsko menedzserének, Bernd Böntének, aki egyszerűen bűnözőnek nevezte a törököt.

Persze előzménye is volt a dolognak, a meccs előtt Öner állítólag megfenyegette Bönte családját. Öner Solís sérülésével kapcsolatosan elmondta, hogy a kubainak egy szerencsétlen mozdulat után elszakadt a keresztszalagja a jobb lábában, és a térdízületi porc is megsérült.

Öner szerint legalább egy év szünet vár az olimpiai bajnokra, akit még az este kórházba szállítottak. A török után Bönte vette át a szót, aki szerint Solís gyáva volt, és a sérüléssel csak el akarják terelni a figyelmet a vereségről. A menedzser szerint egyértelmű, hogy Klicsko ütése okozta a sérülést, az ütéstől fogott padlót, és esés közben szedte össze az említett sérüléseket a kubai, s hozzátette, hogy Solíst állva számolta ki a vezetőbíró.

Bönte szerint Öner mindent félremagyaráz, de mit is várhatnak egy olyan embertől, akit próbaidőre engedtek szabadon. Mikor Öner ezt meghallotta, kikérte magának bokszolói gyanúsítgatását, de tettlegességre szerencsére nem került sor.

www.profiboksz.hu

KLICSKO MÉRGES


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik