Serie B: Koman Vladimir még fél évig biztosan marad a Sampdoriában

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 16:40
Címkék
Koman Vladimir a telki edzőtáborban a Nemzeti Sport Online munkatársának elmondta, hogy az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoriában marad még legalább a téli átigazolási időszakig.

„Nem nagyon mozog a játékospiac, ezt is figyelembe kell venni. Számomra nem elkeserítő, hogy maradok, ugyan mentem volna, s ezt el is híreszteltem minden felé, de még maradok egy fél évet vagy egy évet, amennyit kell. Aztán megpróbálok továbbmenni. Nem vagyok elkeseredett emiatt, sőt előretekintek, és optimista vagyok. Most azonban nagyon fontos a válogatott mérkőzés a számunkra, úgyhogy inkább erre koncentrálnék” – mondta Koman.

„Sok a hiányzó, de erre nem foghatjuk. Bátor játékkal kell előállnunk, jó focit kell játszanunk, és ami a legfontosabb, nem szabad gólt kapnunk. A támadójátékunk van annyira jó, hogy tudunk rúgni egyet. Még 13 éves voltam, amikor pontot szereztünk legutóbb a svédek ellen, remélem, most lesz a következő alkalom.”

„Mindenki ott lesz fejben a mérkőzésen. Biztos vagyok, hogy mindenki a maximumot nyújtja majd, s nem elkiabálva, mint a hollandok ellen, de nagyon bizakodó vagyok. Remélem, Ibrának sem lesz akkora szerencséje, hogy a végén bekotorjon nekünk egy gólt, hanem mi fogunk betalálni az ő kapujukba” – tette hozzá Koman, aki szerint fegyelmezett játékot kell nyújtani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik