Serie B: Vass Ádám a fejlődése érdekében klubot váltana

Vágólapra másolva!
2010.01.05. 17:58
Címkék
Vass Ádám 2007-ben szerződött az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bresciához. A középpályás menedzsere, Pauunoch Péter a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, megérett az idő váltásra, Vass Ádám legkésőbb nyáron szeretne új csapathoz szerződni, de akár már télen sor kerülhet a klubcserére.

„Vass Ádám immár harmadik éve Olaszországban játszik, megismerték őt, tudják mire képes, ezért jó esélye van arra, hogy fél éven belül új csapathoz szerződjön. Jól érzi magát a Bresciánál, de úgy érezzük, a fejlődése érdekében szüksége van a váltásra, legkésőbb nyáron, de akár már télen is sor kerülhet a klubcserére" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a középpályás menedzsere, Paunoch Péter.

 

A menedzser hozzátette, elsősorban Olaszországban képzeli el a 21 éves Vass Ádám jövőjét, de megfelelő ajánlat esetén persze nem kizárt, hogy országot is vált.

A védekező középpályás ősszel 11 bajnokin lépett pályára a másodosztályú Bresciában, egy gólpasszt adott, gólt nem szerzett. Csapata 19 fordulót követően a 13. helyen áll a 22 csapatos pontvadászatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik