Spanyolország: a Real elnöke a Barca első emberénél magyarázkodott

Vágólapra másolva!
2011.03.15. 21:33
Címkék
Mint arról korábban a Nemzeti Sport Online is beszámolt: a spanyol Cadena COPE rádió egyik műsorának beszámolója szerint a Real Madrid hivatalos indítványt nyújtott be a Spanyol Labdarúgó-szövetséghez, hogy szigorúbb doppingellenőrzéseket vezessenek be a Primera División klubjainál. Az adás után egy nappal a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez úgy érezte, illik felhívnia barcelonai kollégáját, Sandro Rosellt.

A dolog érthetően nagy port vert fel, amely bármely interjúban plusztémát jelent most Spanyolországban. Más kérdés, annak kényességére való tekintettel konkrétan senki sem akar vagy mer állást foglalni. A megvádolt katalánok sajtótájékoztatón utasították vissza a vádakat, és jogi lépéseket helyeztek kilátásba a rádióadó ellen, de azt is elárulták, hogy Pérez a másik elnök, Rosell számát tárcsázta.

„Kevéssel ezelőtt a madridiak elnöke felhívta a miénket, és azt mondta neki, hogy semmit sem tud a dologgal kapcsolatban – jelentette be a Barcelona témában tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján Toni Freixa sajtószóvivő. – Rosellnek nincs oka arra, hogy ne higgyen neki.”

A szóvivő azzal zárta a sajtótájékoztatót, hogyha ennek ellenére bizonyítást nyer a Real Madridnak érintettsége, hasonló lépéseket tesznek a rivális klubbal szemben is, de ezzel egyikük sem számol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik