Újpest: a Tisza, Vermes, Rajczi hármasért nem érkezett ajánlat

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 16:13
Címkék
Az átigazolási időszak hajrájába érve továbbra is kérdéses az Újpest három labdarúgójának, Tisza Tibornak, Vermes Krisztiánnak és Rajczi Péternek a jövője, bár a lila-fehérek az elmúlt napokban konkrét ajánlatot még egyik labdarúgóért sem kaptak.

„Holnap éjfélig még bármi megtörténhet, Tisza Tibor, Vermes Krisztián és Rajczi Péter esetében is arról tudok beszámolni, hogy voltak és vannak érdeklődők, de hivatalos ajánlatot egyikükért sem kaptunk, de ez az átigazolási piac zárásáig változhat” – nyilatkozta sokat sejtetően az Újpest sportigazgatója, Kovács Zoltán a Nemzeti Sport Online kérdésére a csapat legkeresettebb játékosairól.

A sportvezető hozzátette, ha a játékosok maradnak, akkor hamarosan mindegyikükkel megkezdik a tárgyalásokat a szerződésük meghosszabbításáról, bár puhatolózó egyeztetéseket már eddig is folytattak.

Kovács a lehetséges érkezőkkel kapcsolatban annyit mondott, csak abban az esetben várható új játékos csatlakozása a kerethez, ha az említett labdarúgók közül valaki távozik.

Kovács a klubbal hírbe hozott Lencse Lászlóval kapcsolatban elmondta, a csatár neve valóban szóba került Újpesten, de azóta nem történt előrelépés az ügyben, úgy tudja, az U21-es válogatott játékos Görögországból kapott ajánlatot. Arról már beszámoltunk, hogy görög sajtóhírek szerint az AO Kerkira vinné a Videoton futballistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik