Válogatott: „Nem hiszek a szerencsében" - Rudolf Gergely

Vágólapra másolva!
2011.08.30. 12:55
Biztosnak tűnik, hogy Rudolf Gergely, a Genoa labdarúgója kezdőként lép pályára a svédek elleni Eb-selejtezőn pénteken. A támadót nem zavarja, hogy a sérülések miatt közel sem a legerősebb összeállításban játszik a válogatott.

Bár jól érzi magát Genovában, ahogy mondta, még tartogathat meglepetéseket az elkövetkező másfél nap, mielőtt véget ér az átigazolási időszak. Ennek ellenére Rudolf Gergely most csak a pénteki meccsre szeretne koncentrálni, amelyen folytatná jó sorozatát.

„Való igaz, hogy az utóbbi időben jól megy a válogatottban, de persze nem az én teljesítményem a fontos, hanem az, hogy nyerjünk – mondta a játékos Telkiben. – Ehhez el kell kerülnünk, hogy olyan idegőrlő gólt kapjunk, mint legutóbb, amikor a svédek az utolsó utáni percben találtak be. Sokan mondták, hogy nem volt szerencsénk, de én nem hiszek a szerencsében: ha mindenki összeszedetten és fegyelmezetten játszik teljes erejéből, akkor annak meglesz az eredménye. Nem az én feladatom eldönteni, hogy egy vagy két csatárral kezdjünk, de a biztonság kedvéért már szóltam Hajnal Tominak, hogy várok tőle egy gólpasszt, mondjuk olyat, mint legutóbb Izland ellen."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik