Videoton: Én akartam az NB II-ben játszani… - Lipták Zoltán

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 19:43
Címkék
Meglepődve látták a Videoton labdarúgócsapatának drukkerei, hogy az egyik legjobb belső védőnek tartott Lipták Zoltán az első csapat helyett hétvégén csak az NB II-es együttesben kapott helyet. A válogatott edzőtáborában aztán a védő szokatlan kijelentést tett.

Sokan biztosra veszik, hogy az eltiltott Juhász Roland, Vanczák Vilmos páros helyett a svédek elleni Eb-selejtezőn Lipták Zoltán lesz az egyik kezdő – még úgy is, hogy hétvégén csak a Videoton NB II-es csapatában jutott szóhoz a védő...

„Nem szeretném minősíteni a csapatvezetők döntését – mondta ezzel kapcsolatban Egervári Sándor szövetségi kapitány –, ám tény, hogy ez nem szolgálta a felkészülésünket.”

Maga az érintett, Lipták Zoltán is szűkszavúan nyilatkozott a történtekről, ám nem kell hozzá vaslogika, hogy megállapítsuk: őt is meglepték a fejlemények. „Csak annyit szeretnék mondani, én kértem, hogy az NB II-es csapatban szerepelhessek. Hogy legalább játszhassak valahol...”

Ennek ellenére Lipták is bizakodva várja a pénteki összecsapást, sőt Ibrahimovictól sem tart. „Igaz, hogy ő a világ egyik legjobbja, de hiszek benne, hogy el tudjuk rontani a napját.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik