Videoton: Horváth Gábor újra a holland élvonalban, már nem kölcsönben

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 17:32
null
Horváth Gábor Bredában nyújtott teljesítménye meggyőzte a Den Haag vezetőit
Horváth Gábor az ADO Den Haagban folytatja pályafutását – adta hírül hétfőn a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub hivatalos honlapja.

 

A hágai klub közleménye szerint Horváth Gábor két évre ír alá, és a Den Haag további egy évre opciós jogot szerzett. A játékost foglalkoztató Videoton egyelőre nem erősítette meg a hírt, ugyanakkor a Nemzeti Sport Online a játékos menedzserétől megtudta: a két klub megegyezett egymással.

Filipovics Vladan elmondta még: szóban a játékos is megállapodásra jutott a hágai vezetőkkel, ám a kettő plusz egy évre szóló szerződés aláírására csak a keddi orvosi vizsgálat után kerülhet sor. A Den Haag a minap az eindhoveni PSV-be igazoló Timothy Derijck helyére szerződteti a magyar játékost.

A 26 éves középső védő a legutóbbi szezont is a holland élvonalban töltötte, a Vidi akkor egy évre kölcsönadta a NAC Bredának.

A Bredában lehúzott egy esztendő során Horváth jó benyomást tett a NAC vezetőire, szerették is volna végleg szerződtetni, a játékos szívesen maradt is volna, de a székesfehérvári vezetők akkor még nem hajlottak az egyezségre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik