Zaragoza: Pintérrel elégedettek; Husztit másik spanyol klub vinné - Filipovics

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 10:01
Ahogy arról már beszámoltunk, spanyol sajtóhírek szerint a Primera Divisiónban sereghajtó Zaragozánál felvetődött Huszti Szabolcs szerződtetése a Zenittől, ugyanakkor Pintér Ádám pedig távozhat a csapattól. A két labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, Huszti Szabolccsal kapcsolatban a Zaragoza érdeklődése még nem jutott el hozzá, és arról sem tud, hogy Pintér Ádámtól megválna a klub.

„Husztival kapcsolatban valóban felvetődött több spanyol csapat is, de a Zaragoza érdeklődéséről nem tudok. Szabolcs holnap tér vissza Oroszországba, 15-én pedig Dubaiba utazhat a Zenittel edzőtáborba. Úgy érzem, a klub most hajlana Huszti kölcsönadására, de ez attól is függ, hogyan sikerülnek a szentpéterváriak erősítési tervei" – fogalmazott Filipovics Vladan a középpályást illetően.

„Pintér Ádámmal kapcsolatban engem úgy tájékoztatott a Zaragoza, hogy elégedettek a teljesítményével, nem tudok arról, hogy felvetődött volna a távozása. Szerintem ez csak egy »szokásos« pletyka, ami nagyon gyakori ilyenkor, átigazolási időszakban" – mondta a játékosügynök.   

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik