Zenit: hova tűnt Huszti Szabolcs és Alessandro Rosina?

Vágólapra másolva!
2010.08.30. 09:16
Címkék
Huszti Szabolcs és Alessandro Rosina nem szerepelt csapata keretében a múlt heti, Auxerre elleni BL-selejtezőn, és miután tegnap a Lokomotiv Moszkva elleni meccsre sem nevezte őket Luciano Spalletti vezetőedző, az orosz sajtóban egyre biztosabbra veszik a két labdarúgó távozását.

Különböző orosz fórumokon a szurkolók egymást kérdezgetik, miért nem volt ott Huszti Szabolcs és Alessandro Rosina a Zenit tegnapi keretében a Lokomotiv Moszkva elleni 3–0-s siker alkalmával. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy mindketten távoznak a szentpétervári csapattól.

Az egy éve a Torinótól 7.3 millió euróért megvásárolt olasz Rosina helyzetéről sokat elmond, hogy a hírek szerint az elmúlt néhány napot Parmában töltötte a szüleinél, de nem lenne meglepő, ha kiderülne, nem csak a rokonokkal tárgyalt a jövőjét illetően...

A magyar válogatott keretébe meghívott Huszti már tegnap megérkezett Magyarországra, vagyis már korábban eldőlt, hogy vasárnap nem számít rá Spalletti. A játékos menedzsere, Fillipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak múlt héten elmondta, a Zenit már hajlik arra, hogy kölcsönbe is elengedje a magyar középpáylást, akiért hamarosan konkrét ajánlat is érkezhet, méghozzá az angol élvonalból (egy hónapja már jelentkezett egy szigetországi klub, de azt az ajánlatot még elutasították az oroszok).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik