A Garay ellen győztes Chris Henry várhat Erdeire

Vágólapra másolva!
2011.03.28. 11:37
null
Chris Henry már bokszolt a világbajnoki címért, de pontozásos vereséget szenvedett Adrian Diaconutól
Címkék
A tervek szerint júniusban már jelentős erőpróba elé nézhet a 36 éves Erdei Zsolt, bár úgy tűnik, az általa áhított címmeccs és az igazán nagy név továbbra is várat magára. Az egyik amerikai napilap információi szerint június 4-én az amerikai Chris Henry ellen lépne szorítóba a magyar profi ökölvívó, a győztes pedig valószínűleg hivatalos kihívó lesz valamelyik szervezetnél, vélhetően az IBF-nél.

A ranglistákon igen magasan jegyzett Henry 2008-ban már bokszolt a világbajnoki címért, akkor egy romániai gálán pontozásos vereséget szenvedett Adrian Diaconutól, de tavalyi győzelme a leginkább figyelemreméltó.

Márciusban egy menet alatt végzett az argentin Hugo Garayjal, aki korábban két mérkőzésen is alaposan megnehezítette Erdei dolgát. Az összecsapást egyelőre csak Henryék részéről erősítették meg, így a hivatalos bejelentésig fenntartással kezeljük a hírt.

Mint ismeretes április 16-án a Victor Ortiz–Andre Berto főmérkőzéssel fémjelzett amerikai profi ökölvívó gálán lép legközelebb szorítóba Erdei Zsolt, a veretlen magyar bunyósnak ugyanakkor még mindig nem jelentették be ellenfelét, a televízió sem közvetíti összecsapását, így várhatóan újabb felhozó meccs vár a magyar klasszisra, aki egy nyolcmenetes szinten tartó mérkőzéssel tavaly novemberben mutatkozott be az Egyesült Államokban.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik