Ökölvívás: David Haye rémült és hazug - Vladimir Klicsko

Vágólapra másolva!
2010.04.17. 10:33
Címkék
Az IBF és WBO nehézsúlyú világbajnoka, Vladimir Klicsko szerint a WBA-világbajnok David Haye nem fog harcolni vele, mert meg van rémülve és hazug ember.

Vladimir Klicsko már nagyon szeretne választ kapni arra, hogy Haye megküzd-e vele vagy sem. David Haye eddig még nem reagált semmit a kihívásra, de korábban hangoztatta, hogy bármikor megküzdene akár mindkét Klicskóval. Nos, a dolog jelenlegi állása szerint Vladimir már azt is kétségbe vonja, hogy a brit bunyűs egyáltalán kiállna-e ellene.

„Megértem, ha meg van rémülve, de szedje össze magát és talán lesz pár szerencsés ütése. Azt hiszem, megijedt és nem hajlandó élni a lehetőséggel, pedig ez fontos nekem. Nem lesznek más harcok, jut elég pénz mindenki számára, csak azt kell csinálnia, amit mondott" – fejtette ki az ukrán világbajnok, Vladimir Klicsko.

Az ukrán nem titkolta íaz ellenszenvét sem Haye-jel kapcsolatban. „Egyszerűen nem szeretek semmit a srácban. Ahogy beszél, ahogy jár. Ő alapvetően elárulta a közönséget és a sportot. Minden divíziónak szüksége van egy igazi bajnokra. Ha ő igazi bajnok akar lenni, harcolnia kell velem."

Klicsko azt is elmondta, hogy már egyértelmű számára, Haye tavalyi hátsérülése csak kifogás volt arra, hogy ne kelljen megütköznie vele, ezért a brit öklözőt hazugnak tartja. Ahogyan Vladimir fogalmazott: „David „A Vesztes" Haye nem fog harcolni velem." Klicsko nyilvánvalóan ki akarja ugrasztani a nyulat a bokorból, kiszemelt vetélytársa azonban még nem reagált sem a kihívásra, sem a provokációra.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik