Ökölvívás: Mayweather Jr. és Pacquiao találkozása elkerülhetetlen - Don King

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 16:49
Címkék
Bár a tárgyalások már két alkalommal is kútba fulladtak, mégis úgy fest, a promóterek nem adják fel a reményt, hogy összehozzák a jelenkor legnagyobb érdeklődéssel várt profi ökölvívó-mérkőzését Manny Pacquiao és Floyd Mayweather Jr. között.

Miguel Cotto és Ricardo Mayorga promótereként Bob Arum és Don King közösen dolgozik a páros március 12-én megrendezésre kerülő összecsapásán, és a két 79 éves üzletember lát rá esélyt, hogy egy kötélnégyszögbe csalogassa napjaink két legjobbnak tekinthető ökölvívóját.

„Szerény véleményem szerint Floyd Mayweather a világ legjobb bokszolója. Akármikor, akárkit képes megverni. Ha úgy gondolja, három-négy havonta is bunyózhat, még Pacquiao nélkül is. De kettejük találkozása elkerülhetetlen. Bokszolniuk kell egymással” – mondta Don King.

„Egyáltalán nem nehéz összehozni ezt a mérkőzést. Floyd Mayweatherön múlik, hogy akar-e Mannyvel bokszolni, persze, ehhez nyilván Mannynek győznie kell majd Mosley ellen. Nekünk természetesen a Mayweather meccs kell, hogy legyen a következő lehetőség. Egyáltalán nem bonyolult megszervezni. Csak Mayweather bólintson rá, és a helyére kerül minden” – nyilatkozta Bob Arum.

Forrás: www.profiboksz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik