Az Inter szerződtette Jonathant a Santostól

Vágólapra másolva!
2011.07.15. 13:27
null
Jonathan (feketében, hátul) Libertadores-kupa-győzelem után igazolt Európába (Fotó: Action Images)
Címkék
Az olasz élvonalbeli Internazionale labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be a brazil Jonathan Cícero Moreira szerződtetését. A Santos 25 éves jobbhátvédje 2015-ig írt alá a milánói fekete-kékekhez, a vételárat nem hozták nyilvánosságra.

 

Immár hivatalosan is bejelentették az Internél Jonathan szerződtetését, aki négyéves megállapodást kötött a milánóiakkal. A brazil védő néhány napja már a csapattal edzett, és a teljesítményével meggyőzte az Inter vezetőit.

„Tegyük még sikeresebbé az Intert – kezdte mondandóját Jonathan az ünnepi alkalom kapcsán. – Mindig azt hallottam, hogy ez egy fantasztikus klub, figyelembe véve az elnyert trófeái számát, és a bajnokságot, amelyben szerepel. Örömmel tölt el, hogy lehetőségem lesz itt bizonyítani."

Jonathan a brazil Cruzeiróban kezdte a pályafutását, majd 2010 decemberében igazolt a Santoshoz, amellyel nemrég megnyerte a Libertadores-kupát.

Egyes olasz lapok Jonathan érkezéséből arra következtetnek, hogy az Inter eddigi első számú jobbhátvédje, Maicon a nyár folyamán elhagyhatja az együttest. Állítólag a Real Madrid érdeklődik a 29 éves szélső iránt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik