Giampaolo Pazzini az Inter új hetese

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 17:22
null
Az Internél remélik: Pazzini az ellenfeleknek is beköszön majd<br />
Címkék
Az Internazionale labdar&uacute;g&oacute;csapata hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Sampdoria olasz v&aacute;logatott csat&aacute;r&aacute;t, Giampaolo Pazzinit. A 26 &eacute;ves t&aacute;mad&oacute; 2015. j&uacute;nius 30-ig &iacute;rt al&aacute; az Interhez, amelyben a hetes sz&aacute;m&uacute; mez lett az &ouml;v&eacute;.

Pazzini – mint arról csütörtökön beszámoltunk – 12 millió euróért és a francia szélsőért, Jonathan Biabianyért került az Interhez.

„Egyszerre meglepetés és hatalmas öröm, hogy itt lehetek, alig hiszem el, hogy az Interhez igazolhattam. Nagyon boldog vagyok, és tudom, hogy egy nagyszerű klubhoz szerződtem – igyekszem ehhez méltó teljesítményt nyújtani. Nagyon sok a teendőm, és nagy bennem a lelkesedés is. Az Inter mindenképpen szerződtetni akart, és ez önbizalmat ad nekem is. Fontos, hogy érzem a bizalmat. Szívem egy részét Genovában hagyom, de nem lehet az Internek nemet mondani" – mondta Pazzini a fekete-kékek hivatalos honlapjának.

Pazzini már szombaton, a Palermo elleni bajnokin bemutatkozik az Interben. A csatár az Atalantában kezdte karrierjét, majd 2005-ben Bergamóból Firenzébe, a Fiorentinához tette át székhelyét. Alberto Gilardino érkezése után kevesebb játéklehetőséget kapott, így elfogadta a Sampdoria ajánlatát, és válogatott szintű teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat: 80 mérkőzésen 46 gólt szerzett. Kérdés, hogy milyen teljesítményt nyújt egy topcsapatban – és az is kérdés, hogy a Cassano, Pazzini csatárduót egy átigazolási időszak alatt elveszítő Sampdoria miként kezdi újra az építkezést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik