Ibrahimovic: A Milannál egy család tagja vagyok

Vágólapra másolva!
2011.08.10. 17:18
null
Ibrahimovic az AC Milannál megtalálta a boldogságot (Fotó: Action Images)
Címkék
Az olasz labdarúgó-bajnokság címvédőjének (AC Milan) alelnöke, Adriano Galliani örömét fejezte ki amiatt, hogy a csapat svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic a minap arról nyilatkozott, hogy a piros-feketéknél fejezné be pályafutását.

 

A nagyszerű képességekkel és valamivel rosszabb modorral megáldott Ibrahimovic tavaly nyáron érkezett Barcelonából Milánóba, ahonnan elmondása szerint már nem igazolna más helyre.

„Talán a világ legjobb csapatának voltam tagja a Barcelonában, de ez nem számít semmit, ha nem érzed jól magad. Itt, Milánóban egy család tagjának érzem magam – kezdte nyilatkozatát Ibrahimovic. – Amikor olyan negatív tapasztalatokat szerzel, mint én a Barcelonánál, akkor jobban tudod értékelni, ha a dolgok jobbra fordulnak.”

„Egyik korábbi klubomnál sem éreztem úgy magam, mint a Milannál, itt maradok egész életemben, de legalábbis 2014-ig. Nem fogom elhagyni a Milant, hacsak a klub úgy nem határoz, hogy elad engem” – mondta a svéd sztár, akire nehéz lenne ráilleszteni a hűség mintaképe kifejezést, tekintve, hogy eddig a Malmö, az Ajax, a Juventus, az Internazionale és az FC Barcelona mezét is magára öltötte, mielőtt a piros-feketékhez igazolt.

A milánóiak alelnöke, Adriano Galliani örömét fejezte ki a játékos kijelentése kapcsán.

„Ha Ibrahimovic szívesen marad nálunk pályafutása végéig, akkor mi örülünk annak, hogy karrierje lezárásáig bennünket erősít” – mondta Galliani.

Ibrahimovic az előző szezonban 42 mérkőzésen 22-szer talált be az ellenfelek kapujába, de ami még ennél is jobb előjel a Milan-szurkolók számára, az az, hogy a legutóbbi nyolc idényben a svéd csatár klubja mindig megnyerte hazája a bajnokságát.

A rivális fanatikusok számára pedig az, hogy a Bajnokok Ligája-siker sehogy sem jött még eddig össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik