Ibrahimovic vezetésével nyert a Milan

Vágólapra másolva!
2010.12.04. 22:42
null
Ismét Ibra-gólnak örülhetett a San Siro közönsége (Fotó: Reuters)
Címkék
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában a Milan Kevin-Prince Boateng, Robinho és Zlatan Ibrahimovic góljával 3–0-ra nyert a Vass Ádámot a 67. percig soraiban tudó Brescia ellen.

A Milan nagyon bekezdett a mérkőzés elején, a negyedik percben már gólnak örülhetett a San Siro közönsége. Massimo Ambrosini indította sarokkal gyönyörűen Zlatan Ibrahimovicot, aki az alapvonalról középre passzolt az érkező Kevin-Prince Boateng elé, aki közelről a kapuba bombázott. 1–0

A Brescia szinte átaludta a mérkőzés első tíz percét, és csak ezután kezdett el futballozni. A 17. percben egy jobb oldali beadást Andrea Caracciolo ollózott kapura, ám a hazaiak rutinos kapusa, Christian Abbiati bravúrral hárítani tudta a látványos próbálkozást.

A 28. percben Perparim Hetemaj óriásit hibázva, saját térfeléről pörgette Robinho elé a labdát a tizenhatoson belülre, aki nem hibázott, és a kapuba passzolt. 2–0

Három perccel később újra zörrent a vendégek hálója, Ibrahimovic igazgatta a labdát a tizenhatoson belül, majd egy csel után jobbal a rövid felső sarokba bombázott. 3–0

A „fecskék” védelme nem állt a helyzet magaslatán ezekben a percekben, nem sokkal később újabb védelmi hibát követően Boateng vihette egy az egyben a labdát a kapura, de Matteo Sereni bravúrral védett, majd Robinho próbálkozását is hárítani tudta, így 3–0-s Milan-vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A folytatásban sokat kellett várni az első nagy helyzetre. A 61. percben Boateng száguldott el a jobb oldalon, majd laposan középre passzolt, a Brescia védői nem tudtak felszabadítani, így a túloldalon Robinho lőhetett kapura, de lövése jócskán fölé ment.

Több mint tíz perccel később a csereként beálló Ronaldinho is gólt szerezhetett volna, de a korábbi aranylabdás sem találta el a kaput tíz méterről.

A Milan a második félidőben eldugta a labdát, nem erőltette meg magát. Összességében megérdemelten nyertek a piros-feketék, de a második félidőben már nem akartak nagyon focizni, így a végeredmény 3–0.

A Milan győzelmével újra három pontra növelte előnyét a Lazióval szemben a tabella élén.

AC MILAN–BRESCIA 3–0
 

 

SERIE A 
15. FORDULÓ
Milan–Brescia 3–0 (K-P. Boateng 4., Robinho 28., Ibrahimovic 31.)
xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2010/15,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik