Inter: Eto’o nem vitatkozott, csak a taktikáról beszélt Gasperinivel

Vágólapra másolva!
2011.08.05. 17:53
Címkék
Samuel Eto’o hivatalos közleményben cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint összevitatkozott volna Gian Piero Gasperinivel, az Internazionale futballcsapatának nyáron kinevezett vezetőedzőjével.

Az olasz és az angol média azonnal lecsapott a témára, azt sugallván, hogy a játékos és az edző közötti összezördülés egy újabb lépés a felé, hogy Eto'o a Manchester Cityben kössön ki. A kameruni csatár azonban lecsillapította a kedélyeket.

„Sosem vitatkoztam Gasperinivel – olvasható Eto'o közleménye az Inter honlapján. – A pinzolói edzőpályán csak taktikai dolgokról beszéltünk, ami normális egy edző és játékosa között, különösen akkor, ha még nem régóta dolgoznak egymással. Meg kell ismernünk a másikat, és be kell gyakorolnunk a taktikát a csapat érdekében.”

A jelek szerint tehát semmi akadálya annak, hogy Eto'o szombaton Pekingben pályára lépjen a Milan elleni olasz Szuperkupa-mérkőzésen. A trófeáért harmadszor küzdhet meg, 2009-ben a Laziónak egyszer, tavaly a Romának kétszer köszönt be, így elmondható, hogy jól megy neki ezeken a találkozókon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik