Inzaghi: Mindent megteszek, hogy visszatérjek!

Vágólapra másolva!
2010.11.12. 11:06
null
Inzaghi ebben a szezonban már nem lő több gólt (Fotó: Action Images)
Címkék
Az olasz AC Milan labdarúgócsapatának támadója, Filippo Inzaghi térdműtét előtt áll, miután megsérült a Palermo ellen 3–1-re megnyert bajnoki mérkőzésen. Az előzetes találgatások szerint a 37 éves csatár hat hónapot lesz kénytelen kihagyni a beavatkozás után.

Inzaghi térdében elszakadt egy szalag, ezért még a héten sort kerítenek az operációra, ám az olasz támadó optimista a visszatérését illetően, annak ellenére, hogy egyes vélemények szerint soha többet nem futballozhat profi szinten.

„Mindnyájan tudjuk, hogy nehéz lesz visszatérni, de higgyék el, mindent meg fogok tenni, hogy ne ez legyen a karrierem vége" – mondta Inzaghi.

Az 57-szeres válogatott labdarúgó egyébként nem csinált nagy ügyet a sérüléséből.

„Az egyik pillanatban játszol és küzdesz, a másikban pedig a térdedet fogod és szenvedsz a pályán. Ilyen a labdarúgás."

Csakúgy, mint Inzaghi, az orvosa, Piero Volpi doktor is optimista a játékos jövőjét illetően.

„Az effajta sérülések gyógyulási ideje öt-hat hónap, így biztosra vehetjük, hogy Inzaghi szezonjának vége. A megfelelő rehabilitáció után alkalmas lesz a játékra a következő idényben" – mondta a térdspecialista.

Inzaghi remek formában volt, egy hete a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsen csereként beállva duplázott, így lett 2–2 a végeredmény. Ezzel a két góllal beérte a spanyol Raúlt az európai kupák góllövő-örökranglistájának élén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik