Korábbi edzője a Torinóhoz vinné Komant

Vágólapra másolva!
2011.06.16. 01:07
null
Ventura még baris korszakából ismeri Komant, de a Sampnál is követte játékát (fotó: Action Images – archív)
Címkék
A Datasport információi szerint a Torino érdeklődik a Sampdoria magyar válogatott középpályása, Koman Vladimir iránt. A „bikákat” az a Giampiero Ventura készíti fel a következő szezonra, aki korábban Koman edzője volt a Barinál.

 

Az olasz portál exkluzív információként hozta hírét, miszerint a másodosztályú Torino élére június 6-án kinevezett Ventura mindenekelőtt Koman Vladimirt szeretné megszerezni. Az edző állítólag a Barinál kedvelte meg a játékost, akinek leigazolása prioritást élvez nála ahhoz, hogy előrébb tudjon lépni az együttessel.

A klub elnöke, Urbano Cairo állítólag ígéretet tett Venturának arra, megerősítheti a csapatot, s ennek alappillére lenne a magyar játékos, akinek teljesítményét a Sampdoriánál is figyelemmel követte a tréner.

A Torino az előző szezonban a 8. helyen végzett a Serie B-ben, így lemaradt a rájátszásról, a csapat legutóbb a 2008–2009-es kiírásban szerepelt az élvonalban.

Koman korábban úgy nyilatkozott, hogy élő szerződése ellenére távozna a genovai együttestől, amely az idény végén kiesett a másodosztályba, a Nemzeti Sportnak pedig azt is elmondta, hogy legszívesebben országot váltana.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik