Milan: Benzema érkezhet a sérült Inzaghi helyére - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.11.12. 14:25
Címkék
Az olasz La Gazetta dello Sport információi szerint az AC Milan labdarúgócsapata a Real Madrid támadóját, Karim Benzemát szeretné szerződtetni a sérült Filippo Inzaghi helyére.

Mint ismeretes, a Milan olasz csatára, Filippo Inzaghi a Palermo elleni szerdai bajnokin súlyos sérülést szenvedett, s ebben a szezonban már nem játszhat. (A támadó klubja honlapjának elmondta, a következő idényben mindenképp szeretne visszatérni.) (A támadó klubja honlapjának elmondta, a következő idényben mindenképp szeretne visszatérni.)

Olasz lapértesülések szerint a piros-feketék a Real Madridban többnyire csak csereként játszó Karim Benzemát nézték ki Inzaghi pótlására.

Amennyiben a francia csatár Milánóba szerződik a télen, úgy nem játszhatna a Bajnokok Ligájában (ha a Milan továbbjut a csoportjából), ezért az is elképzelhető, hogy más lehetőség után néznek a klub elöljárói.

A Gazetta dello Sport szerint a másik jelölt a Parma fiatal támadója, Alberto Paloschi, akinek játékjogát közösen birtokolja a két klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik