Milan: Pirlo tagadja a Juve-kontraktust, még tíz évig is maradna

Vágólapra másolva!
2011.05.13. 13:09
Címkék
Andrea Pirlo, az AC Milan labdarúgója tagadta azon pletykákat, amelyek szerint megállapodott volna a Juventusszal. Elmondása szerint akár még tíz évet is eltöltene a milánói vörös-feketék játékosaként.

Mint ismeretes, a Corriere dello Sport szerint a júniusban lejáró szerződésű Pirlo megegyezett a torinóiakkal. „A Juventussal kapcsolatos hírek nem igazak. Ha már aláírtam volna, akkor miért kellene beszélnem még a Millannal? A napokban le fogok ülni Adriano Galliani alelnökkel és közösen döntünk” – mondta Pirlo a Corriere della Serának. Mint ismeretes, a Corriere dello Sport szerint a júniusban lejáró szerződésű Pirlo megegyezett a torinóiakkal. „A Juventussal kapcsolatos hírek nem igazak. Ha már aláírtam volna, akkor miért kellene beszélnem még a Millannal? A napokban le fogok ülni Adriano Galliani alelnökkel és közösen döntünk” – mondta Pirlo a Corriere della Serának.

„Ugyanakkor mindkét félnek egyet kell értenie. Ha megvannak a megfelelő feltételek, akkor örömmel maradok, akár még tíz évet is eltöltenék itt” – tette hozzá a néhány nap múlva 32. életévét betöltő olasz világbajnok.

Pirlónak június végén lejár a szerződése, a klub vezetői viszont csak a szezon végén döntenek a játékosok sorsáról. „Itt az ideje, hogy a vezetőség tudassa velünk a szándékát. Ha nincs már szükség a régi játékosokra, nincs probléma, de semmi értelme minden áron itt maradni” – vélekedett Pirlo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik