Moratti: Mourinho megcsalta az Intert

Vágólapra másolva!
2010.09.22. 12:44
null
Moratti szerint Mourinho elárulta az Intert (Fotó: Action Images)
Massimo Moratti, az Inter elnöke elmondta, úgy érzi, José Mourinho becsapta a klubot, amikor elhagyta Milánót, hogy a Real Madrid vezetőedzője legyen. Eközben Wesley Sneijder ügynöke úgy nyilatkozott, nem sikerült megállapodni a fekete-kékekkel a holland játékos szerződésének meghosszabbításáról, akit Mourinho visszacsábítana a Real Madridhoz.

Massimo Moratti, az Inter elnöke a nyáron úgy érezte, José Mourinho elárulta őket azzal, hogy a Real Madridhoz szerződött.

Moratti mindig is szép szavakkal illette Mourinhót, ám úgy tűnik, kis tüske azért maradt benne a portugál távozása miatt. A szakember triplázott az Interrel, majd a Bajnokok Ligája megnyerése után bejelentette, hogy a Real Madridnál folytatja edzői pályafutását.

„Olyan volt ez, mint amikor egy férj megcsalja a feleségét, de törődik a párja lelki világával, ezért nincs bátorsága ezt bevallani, és inkább elmenekül" – nyilatkozta az Inter elnöke a 7 Gold nevű tévécsatornának.

Mourinhót sokan hasonlítják Helenio Herrerához, akivel az Inter kétszer nyert BEK-et a hatvanas években.

„Hogy Mourinho olyan, mint Herrera? A labdarúgás megváltozott. Régen az edzők nem voltak az átigazolási piac szereplői, ma viszont már azok. Egyébként Mourinho sokban hasonlít rá. Ő is közvetlen, teljesen profi, és ami a legfontosabb, nagyon keményen dolgozik" – beszélt a két edzőóriásról Moratti.

Az Interrel kapcsolatos hír még, hogy a holland De Telegraaf napilap beszámolója szerint Wesley Sneijder tárgyalásokat folytatott az Interrel a szerződésének meghosszabbításáról, de nem tudott megállapodni a klubbal.

„Nem tudtunk megállapodni. Újra fogjuk kezdeni a tárgyalásokat, ha az Inter nyitott lesz erre. Wesley Milánóban szeretne maradni, és kedveli Moratti klubelnököt, aki azt mondta neki, hogy a csapat vezetője lehet a jövőben, de vannak problémák" – mondta Sören Lerby, Sneijder ügynöke.

„Bár Wesley nem túl jó körülmények között hagyta el a Real Madridot, most Mourinho irányításával minden megváltozott. A portugál szakember már megkérdezte, hogy lenne-e kedve visszatérni Madridba" – tette hozzá Lerby, aki azt nem árulta el, hogy Sneijder mit válaszolt Mourinhónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik