Atlético: 40 millióért érkezik középpályás a Realból – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 13:41
null
Marcos Llorente (balra) a Real Madrid mezét az Atléticóéra cseréli (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata megvásárolta a Real Madridtól Marcos Llorentét – számolt be a megállapodás tényéről a két spanyol óriásklub egyidejűleg a hivatalos honlapján. A „matracosok” a hírek szerint 40 millió eurót fizetnek a 24 éves középpályásért.

 

A védekező középpályásként, középső középpályásként és szükség esetén középhátvédként is bevethető, spanyol korosztályos válogatott Marcos Llorentét az Atlético Madrid minden bizonnyal már Rodri pótlására szerződtette, aki valószínűleg a Manchester Cityben folytatja pályafutását.

Llorente a Real Madridnál nevelkedett, a királyiak első csapatában 2015 óta 39 tétmérkőzésen lépett pályára, a legutóbbi idényben összesen 16 találkozón jutott szóhoz, és két gólt szerzett. A 2016–2017-es szezont kölcsönben a Deportivo Alavésnél töltötte.

A 24 éves középpályás értékét a transfermarkt.de piaci portál 20 millió euróra becsüli, az Atlético Madrid a hírek szerint ennek a duplájáért, 40 millióért vásárolta meg őt.

Llorente ötéves szerződést kötött a „matracosokkal”.

Atlético de Madrid on Twitter

Acuerdo para el traspaso de @marcosllorente, pendiente de que el centrocampista supere el reconocimiento médico. https://t.co/1HJoegakoQ #AúpaAtleti



Real Madrid C.F. on Twitter

Comunicado Oficial: Marcos Llorente. #RealMadrid



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik