Atlético Madrid: Agüero és Forlán neve is felvetődhetett a Realnál

Vágólapra másolva!
2011.01.18. 16:09
Címkék
Spanyol lapértesülések szerint a városi rivális Atlético két klasszislégiósának, Diego Forlánnak és Sergio Agüerónak a neve is felvetődött a Real Madridnál mint lehetséges téli erősítés centerposzton. Legalábbis az Atlético elnökének, Enrique Cerezónak ezzel kapcsolatban kellett megnyugtatnia klubja szimpatizánsait.

„Kun nem hagy el minket, Florentino ezzel kapcsolatban semmit nem mondott nekem – utalt a kollégára, a Realt irányító Florentino Pérezre Cerezo. – Az ilyen üzleteket tárgyalások előzik meg, de nem hiszem, hogy ebben az esetben sor kerülne bármilyen egyezkedésre. Agüero még hosszú ideig velünk lesz."

Az argentinhoz hasonlóan a gárda másik sztártámadója, Diego Forlán sem hagyja el az Atléticót – a triumvirátus harmadik tagja, a portugál Simao Sabrosa viszont éppen a közelmúltban szerződött Törökországba, a Besiktashoz –, legalábbis nem a téli átigazolási időszakban. A klubelnök hozzátette: „nem volt érdeklődés" az uruguayi után.

Az elmúlt időszak gyengébb eredményeit követően – bár hétfőn 3–0-ra intézték el a Mallorcát – a klubvezető többször kritizálta a vezetőedzőt, Quique Sánchez Florest, a szakembernek azonban nincs oka aggodalomra.

„Amikor rosszak az eredmények, mindig felmerül az edző felelőssége. De itt most ezzel senki sem kérdőjelezte meg a szakember jövőjét. Erre majd a szezon végén térünk vissza, ám nem hiszem, hogy Quiquének mentegetőznie kellene."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik