Barca: Nem jelentjük fel Mourinhót, még lelőnének minket az utcán - Rosell

Vágólapra másolva!
2011.08.22. 14:11
null
A Barcelona nem jelenti fel José Mourinhót múlt heti megmozdulásáért (Fotó: marca.com, archív)
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona elnöke, Sandro Rosell úgy nyilatkozott, nem tesznek feljelentést a Real Madridot irányító José Mourinho ellen a Spanyol Szuperkupa visszavágóján történtek miatt.

„Több oka is van a dolognak. Az elsődleges, hogy véget kell vetni ennek az ellenséges hangulatnak. Szerintem a közvélemény ítélete elegendő volt. Megfontoltnak kell lennünk, mert a végén lelőnek minket az utcán. Mourinho feljelentése megzavarta volna a felkészülésünket, és éppen Tito Vilanova kérte, hogy felejtsük el a témát. Nem felejtettük el, hogy Madridban kövekkel dobálták a buszunkat. Ennek véget kell vetni" – mondta Sandro Rosell.

„A szövetség és a bizottságok – ha akarnak – saját hatáskörükben kezelhetik az ügyet. De a Barcelona ezt nem kéri. El kell felejtenünk az esetet. A probléma a madridiaké, nem a mienk" – tette hozzá az elnök.

Mint ismert, Mourinho a televíziós felvételek tanúsága szerint szándékosan belenyúlt Tito Vilanova szemébe a visszavágó hajrájában történt dulakodás közben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik