Barcelona: a Real Madrid két tehetségét figyelik a katalánok

Vágólapra másolva!
2011.02.28. 17:50
Címkék
A Real Madrid Castilla labdarúgócsapatának két legtehetségesebb támadóját, Álvaro Moratát és Jesé Rodríguezt szemelte ki a Barcelona.

A Marca című spanyol napilap információi szerint Pep Guardiola is képben van a két fiatalt illetően, ráadásként Guillermo Amor, a Barcelona labdarúgó akadémiájának igazgatója napi szinten figyeli a madridi tehetségek karrierjét. Így az sem titok számára, hogy szerződésük jövőre, illetve két év múlva jár le.

A két fiatal közül Morata tart előrébb, hiszen ő 18 évesen már bemutatkozott az első csapatban – 2010. december 12-én a 88. percben állt be Ángel di María helyére a Zaragoza elleni 3–1 alkalmával –, a harmadosztályban vitézkedő Castillában az elmúlt két hónapban nyolc gólt szerzett – mesterhármas a Deportivo B ellen –, José Mourinho pedig tervei szerint már a következő idényre a nagycsapathoz készül hívni őt. Emmanuel Adebayor érkezése előtt szóba került, hogy esetleg már most őt viszik fel a tavaszra az első keretbe.

A hozzá hasonlóan stabil spanyol korosztályos válogatott Jesé Rodríguez is a tartalékok között pallérozódik, a 17 éves csatár januárban mutatkozott be a Castillában. Az ő stílusát és képességeit Cristiano Ronaldóéhoz hasonlítják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik