Barcelona: Andoni Zubizarreta ajándékkal lepte meg Éric Abidalt

Vágólapra másolva!
2011.03.21. 22:55
Címkék
Andoni Zubizarreta, a Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója hétfőn a kórházban látogatta meg a katalánok pénteken megműtött francia válogatott védőjét, Éric Abidalt, akivel öt percet tudott együtt tölteni a kórteremben.

A sportvezető nem érkezett üres kézzel, ajándék gyanánt magával vitte a Barcelona hétvégi bajnokijának videóját – a katalánok a Getafét verték a Camp Nouban 2–1-re –, majd távozását követően arról számolt be, hogy milyen örömmel töltötte el a májdaganattal megműtött labdarúgó állapota. És nem felejtette el megemlíteni azt sem, hogy Abidalnak milyen örömet okozott, ahogy a szurkolók támogatásukról biztosították őt a stadionban. a katalánok a Getafét verték a Camp Nouban 2–1-re –, majd távozását követően arról számolt be, hogy milyen örömmel töltötte el a májdaganattal megműtött labdarúgó állapota. És nem felejtette el megemlíteni azt sem, hogy Abidalnak milyen örömet okozott, ahogy a szurkolók támogatásukról biztosították őt a stadionban.

Amióta kiderült, hogy Abidalra műtét vár – ennek pedig nincs még egy hete –, azóta a 22-es számú mez, a francia szerelése a korábbinál lényegesen nagyobb számban fogy a klub hivatalos boltjaiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik