Barcelona: Busquets és Piqué is kisebb sérüléssel tért vissza

Vágólapra másolva!
2011.08.12. 11:53
Címkék
A Real Madrid elleni hétvégi Szuperkupa-mérkőzésre készülő Barcelona két játékosa, Sergio Busquets és Gerard Piqué is kisebb sérüléssel tért vissza a válogatottól, így mindketten kezelésre szorulnak, és csak ezután dől el, hogy játszhatnak-e.

A középpályás egy rúgást kapott az oldalára, míg Piqué izomhúzódást szenvedett. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy Carles Puyol, Xavi, Maxwell és Ibrahim Afellay is kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködik, Lionel Messi és a chilei Alexis Sánchez pedig csupán a napokban állt edzésbe a Copa América után, akkor elmondhatjuk, hogy nincsen könnyű dolga Pep Guardiolának a találkozó előtt.

A Real Madridnál a török Hamit Altintop és Nuri Sahin sérült, míg az alapembernek számító Sergio Ramos hátproblémák miatt már a szerdai, olaszországi barátságos mérkőzésen sem lépett pályára. A hírek szerint a mai tréningen már bekapcsolódhat a közös munkába, de a Barca elleni játéka továbbra sem biztos.

A Szuperkupa első meccsére vasárnap 22 órakor kerül sor a madridi Bernabéu Stadionban, a visszavágót pedig szerdán 23 órától játsszák a barcelonai Camp Nouban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik