Barcelona: Eto’o is részt vett a bajnoki címet ünneplő vacsorán

Vágólapra másolva!
2011.05.13. 11:36
Csütörtök este Barcelonában rendezték meg a Bajnokok Vacsoráját, amelyen a 2010–2011-es spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság győztese, az FC Barcelona játékosai és szakmai stábja együtt ünnepelte a klub 21. elsőségét a ligában. A rendezvényen Samuel Eto'o, az olasz Internazionale futballistája is részt vett.

A korábban a Barcában szép sikereket elérő Eto'o az Olasz Kupa elődöntőjét követő szabadnapján látogatott el volt csapattársaihoz, akik örömmel fogadták az estélyen. A kameruni támadó nem kívánt nyilatkozni a sajtó képviselőinek. Olasz Kupa elődöntőjét követő szabadnapján látogatott el volt csapattársaihoz, akik örömmel fogadták az estélyen. A kameruni támadó nem kívánt nyilatkozni a sajtó képviselőinek.

A Hotel Velában rendezett vacsorára számos gránátvörös-kék szimpatizáns látogatott ki – de csupán a bejártig jutottak, ahol azonban a Marca beszámolója szerint hatalmas üdvrivalgás közepette fogadták kedvenceiket, különösen Lionel Messit és a nemrég májműtét után visszatérő Éric Abidalt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik