Barcelona: már ma aláírhat Sánchez, csak a szignó hiányzik a szerződésről

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 12:17
Címkék
A marca.com spanyol internetes oldal szerint szóban már mindenben megegyezett egymással Alexis Sánchez és a spanyol Barcelona labdarúgócsapata, valamint a katalán klub és az olasz Udinese, így már csak egyetlen lényeges dolog hiányzik az átigazolás lezárásához: az érintett chilei légiós aláírásra.

A formaságra a honlap szerint még kedden sor kerülhet. A chilei sajtó arról számolt be, hogy a válogatott kerettel a Copa Américára készülő támadó mára egy repülőjegyet kért és kapott Barcelonába, ahol rövid orvosi vizsgálatot követően a délután folyamán hivatalosan is bemutathatják.

A spanyol lapértesüléseket Quique Pina, az Udinese Spanyolországban tartózkodó képviselője – nem mellékesen a Granada elnöke – erősítette meg. Ugyanő elárulta, hogy a Barcelonának összesen 45 millió eurót kell költenie a transzferre, ebből 28 millió euró fix összegben vándorol az udinei klub számlájára – az as.com ugyanakkor 27-ről számolt be, viszont a sport.es szintén 28-ról –, míg további öt- vagy tízmilliót (itt is ellentétesek egyelőre az információk) egyéb formában kapnak meg az olaszok, s utóbbiba beletartozik Jeffrén Suárez, esetleg Jonathan Soriano is.

A spanyol internetes portálok így ennek megfelelően 37, 40 illetve 45 millió euróra teszik a végleges vételárat, viszont egyetértenek abban, hogy az elmarad a korábban napvilágot látott 50 milliótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik