Barcelona: Messi megsérült, veszélyben az el Clásico

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.20. 22:16
Bár a Barcelona labdarúgócsapata a félidőben már 2–0-ra vezetett a Sevilla ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a katalánok öröme nem felhőtlen. A találkozón ugyanis megsérült Lionel Messi, akit le is kellett cserélni…

Messi a találkozó 16. percében ütközött egy Sevilla-játékossal, majd nagyon rosszul ért földet, a karja visszahajlott, ő pedig fájdalmában ordítva feküdt a földön. Az argentin klasszist le is kellett cserélni, és bár később visszatért a kispadhoz, látható volt még akkor is, hogy nagyon fáj a karja. majd nagyon rosszul ért földet, a karja visszahajlott, ő pedig fájdalmában ordítva feküdt a földön. Az argentin klasszist le is kellett cserélni, és bár később visszatért a kispadhoz, látható volt még akkor is, hogy nagyon fáj a karja.

The Spanish Football Podcast on Twitter

A katalán RAC1 rádió beszámolója szerint az első vizsgálatok alapján nem történt sem szakadás, sem törés, vagyis nincs baj, ám ez még nem jelenti azt, hogy fellélegezhetnek a gránátvörös-kékek szurkolói.

A spanyolok ugyanis arról írnak, hogy ha nem szenvedett komoly sérülést Messi, akkor is legalább egy, de valószínűbb, hogy két meccset ki kell hagynia.

Ez nem nézett ki jól… (Fotó: Twitter)
Ez nem nézett ki jól… (Fotó: Twitter)

Ez pedig nem épp a legjobbkor jön a Barcelonának, amely szerdán a Bajnokok Ligájában az Internazionale ellen lép pályára, majd vasárnap a La Ligában a Real Madridot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik