Barcelona: Messi akár már vasárnap pályára léphet

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 23:32
A Barcelona labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint Lionel Messi nem szenvedett súlyos sérülést a a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen (0–0).

A katalán klub 0.23-kor kiadott híre szerint az MRI-vizsgálat megerősítette, hogy Messi csak zúzódást szenvedett bal térdének külső oldalán, így akár már a Barcelona következő mérkőzésén pályára léphet. Megnyugodhatnak tehát a gránátvörös-kékek hívei, az viszont korántsem biztos, hogy Tito Vilanova vezetőedző megkockáztatja Messi játékát a Betis elleni vasárnapi idegenbeli bajnokin.

KORÁBBAN ÍRTUK

Az argentin támadó – aki egy gólra van Gerd Müller csúcsától, ami az egy naptári évben szerzett gólok számát illeti – csereként lépett pályára a 0–0-s döntetlennel záruló mérkőzésen, amelynek 85. percében Artur kapus mellett próbálta eltolni a labdát, a hálóőr ekkor oldalról eltalálta a bal térdét. Messit kisautón kellett levinni a pályáról, de a Marca úgy értesült, hogy nem szenvedett súlyos sérülést a klasszis.

Nem sokkal 23 óra előtt a Barcelona kiadott egy rövid közlemény, miszerint Messi bal térdének külső oldalán van egy kisebb duzzanat. Állítólag még az éjjel elvégzik az MRI-vizsgálatot, az orvosok ezt követően tudnak pontos tájékoztatást adni Messi állapotáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik