C. Ronaldo és Benzema sem játszhat a Spurs ellen

Vágólapra másolva!
2011.04.01. 13:47
null
C. Ronaldo kiesése nagy érvágás lehet a Real számára (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Marcelo sérülés miatt kénytelen kihagyni a csapat jövő keddi, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjét.

„Cristiano, Marcelo és Benzema leghamarabb csak Bilbaóban léphet pályára" – mondta José Mourinho, utalva ezzel arra, hogy a három játékos kihagyja a keddi BL-meccset, és csupán a szombati, Athletic Bilbao elleni idegenbeli bajnokin térhet vissza.

Ronaldo már régebb óta térdsérüléssel bajlódik, Benzema combhúzódást szedett össze a francia válogatottban, Marcelo pedig a bordájára kapott egy ütést a brazil edzőtáborban.

Jó hír lehet viszont a madridi szurkolók számára, hogy a több hónapja sérült Gonzalo Higuaín felépülése jól halad, akár már a most hétvégi, Sporting Gijón elleni bajnokin pályára is léphet. „Nagy meglepetés számunkra Higuaín idő előtti visszatérése, mert azt hittük, egészen a szezon végéig nem számíthatunk rá, de fontos, hogy újra edzésbe állt" – vélekedett Mourinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik