Délben rendezik a Real Madrid-Barcelonát?

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 14:26
null
Nagy az egyetértés a déli időponttal kapcsolatban a két klub között? (Fotó: Action Images – archív)
Címkék
A Punto Radio értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a mostani szezon első el clásicója, a Real Madrid–Barcelona rangadó délben kezdődik majd.

El clásico délben? Elsőre agyrémnek tűnik a felvetés, de üzleti szempontból logikusnak nevezhető. A mai világban pedig a pénz nagy úr.

A legújabb spanyol sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid és a Barcelona legközelebbi egymás elleni mérkőzését délben rendezik.

kerdes=Ön szerint agyrém lenne egy Real Madrid–Barcelona mérkőzés délben?|opcio1=Igen|opcio2=Nem|
cikkertekelo_szavazas
cikkertekelo_szavazas
mceBlockPasteEnd

Az ok igen egyszerű: a televíziós jogokat birtokló társaság szeretné, ha minél többen tekintenék meg az összecsapást, az ázsiai országokban pedig így szintén élőben láthatnák a december 11-i találkozót. Erre az ötletre pedig, úgy tűnik, hogy a Nemzeti Profi Liga (LFP) is rábólinthat

A hírek szerint a Barcelona és a Real Madrid is üdvözli az elképzelést, ugyanis mindkét klub még jobban szeretne terjeszkedni az ázsiai piacon. Ráadásul a katalánoknak négy nappal az el clásico után Japánban van jelenésük a klubvilágbajnokság elődöntőjében, így számukra még inkább megfelelne a korai időpont.

A katalánok korábban már jelezték, hogy az eredetileg vasárnapi mérkőzést szeretnék pénteken vagy szombaton játszani. Most pedig úgy néz ki, hogy ha napokat nem is, de pár órát azért nyerhet a csapat a távol-keleti kiruccanás előtt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik