El clásico: Piqué szombaton azt kiabálta a Realnak, „miénk a ligátok, spanyolocskák”?

Vágólapra másolva!
2011.04.20. 12:39
A Marca napilap beszámolója szerint Gerard Piqué a szombati el clásico után összetűzésbe keveredett a Real Madrid játékosaival az öltözőfolyosón, ám ezt a Barcelona futballistája később a twitteren keresztül cáfolta.

A hírek szerint a Barcelona védője – akit egy fém fal választott el a blancók néhány futballistájától – kiabálni kezdett a riválisoknak.

„Nyolc pont, nyolc pont! Spanyolocskák, már megnyertük a ti spanyol bajnokságotokat" – kiabálta Piqué, ami után a falon keresztül hadonásztak egymás felé a Real játékosaival.

Már úgy tűnt, hogy bemennek az öltözőbe a labdarúgók, de Piqué nem hagyta abba a csipkelődést, és biztosította, hogy kemény legyen a küzdelem a kupadöntőben: „Spanyolocskák, megnyerjük a ti királyotok kupáját!".

A madridiak erre azt válaszolták, „majd meglátjuk, hogy a válogatottban is ilyen vagány leszel-e", és Pepe állítólag köpködött is a katalánok felé.

Közben Piqué a twitteren keresztül reagált az őt ért vádakra, és úgy nyilatkozott, hazugság, amit róla írtak, soha nem mondott ilyesmit, és várja a „spanyol futball ünnepét” ma este.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik