Európa-liga: Igazságosabb lett volna, ha a döntőben találkozunk - Garrido

Vágólapra másolva!
2011.05.06. 00:34
Juan Carlos Garrido, a Villarreal vezetőedzője szerint a Porto elleni mai győzelem – a kiesés ellenére – egy lépés a spanyol csapatnak a trófeaszerzés felé.

„A mai volt az első lépés afelé, hogy a jövőben trófeákat nyerjünk. Kiváló csapat ellen játszottunk, és bár jó eredményt értünk el, sajnos a titkos álmunk nem valósulhatott meg. A címek nyeréséhez sok évig kell ezen a szinten játszani, és a végén jön a siker is. Mindkét meccsen az a csapat nyert, amelyik megérdemelte a győzelmet. Tudni kell veszíteni. Gratulálok a Portónak, nagyszerűen játszott. Igazságosabb lett volna, ha a döntőben találkozunk. Mindent beleadtunk" – mondta Garrido, aki szerint több góllal is nyerhettek volna.

A Portót irányító André Villa-Boas a kollégáját kritizálta a meccs után, azt sérelmezve, hogy a spanyol tréner támogatta nyilatkozatában a Marca állításait. Mint beszámoltunk róla, a portugál bajnok a bíróságon próbál elégtételt venni a spanyol napilapon, amely azt állította, hogy az elődöntő első meccsének játékvezetője együtt vacsorázott a Porto elöljáróival a találkozó után.

„Rosszul éreztük magunkat Garrido szavai miatt, mivel ő jónak tartotta ezt a hamis információt. De ettől még Garrido kiváló edző, aki nagyszerű munkát végez a Villarreal élén" – mondta Villas-Boas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik