Mourinho: Jó pillanatokat élek meg

Vágólapra másolva!
2012.01.24. 14:52
null
Mourinho nem érzi úgy, hogy sötét napokat él meg a Realnál (Fotó: Action Images)
Címkék
A Real Madrid és José Mourinho sem tagadta azokat a pletykákat, amelyek szerint a portugál szakember azt tervezi, hogy távozik a blancóktól. Ám a Special One úgy véli, jó pillanatokat él meg, jól megy együttesének – a fütyülésről pedig szerinte az embereket kellene megkérdezni, nem őt.

Érdekes hangulatú sajtótájékoztatót tartott José Mourinho. A Real Madrid vezetőedzője nem volt éppen jó kedvű és szívélyes az újságírókkal az FC Barcelona elleni, holnap esti kupavisszavágót felvezető találkozón.

LUIS SUÁREZ: MOURINHO TÁVOZÁSRA KÉSZÜL

Luis Suárez, az Inter és a Barcelona korábbi legendás spanyol játékosa – aki jelenleg a milánói klub vezetőségében dolgozik – úgy véli, José Mourinho távozásra készül a Real Madridtól.

 

„Mourinho sajátos egyéniség, sajátosan teszi és mondja a dolgokat, amely elkerülhetetlenül vagy száz százalékig maga mellé állítja az embert, vagy kétszáz százalékig ellene. Egy kissé ő provokálja ki ezt, ez is része a személyiségének. Ismerve, hogyan kezdte Milánóban a távozása előtt, azt hiszem, a távozását készíti elő. Nem tudom, milyen eszközzel, milyen módon, ez csak tőle függ, de nekem olyan érzésem van, hogy váltásra készül″ – mondta Luis Suárez az Onda Cero spanyol rádióműsorban.

A zsurnaliszták természetesen arra voltak kíváncsiak, igazak-e a napokban terjesztett pletykák, amelyek szerint a Special One azt tervezi, hogy a nyáron elhagyja a blancókat.

„Ezt én mondtam? Kérdezze inkább a kollégáját!" – válaszolt egykedvűen a szakember a távozását firtató első kérdésre, majd amikor arról faggatták, miért fütyülhette ki a Bernabéu Stadion közönsége a Bilbao ellen megnyert bajnoki közben, csak annyit mondott: „Nem tudom. Kérdezzék meg az embereket, ne engem!"

Mourinho azt is tagadta, hogy nehéz időszakot él meg a Real Madridnál. Mint ismert, a Marca napilap a hétvégén arról írt, a tréner összetűzésbe került Sergio Ramosszal, ám ezt a játékos tagadta.

„Jó pillanatokat élek meg. Persze lehetne néhány ponttal több is az előnyünk a bajnokságban. Öttel vagyunk azelőtt a csapat előtt, amelyet mindenki a legjobbnak tart. Eszerint talán nem csináljuk olyan rosszul a dolgainkat. Nincs annyi problémánk, mint amennyiről az emberek beszélnek. Amikor ide érkeztünk, a klubnál tradíció volt, hogy alacsonyabb osztályú csapatok ellen búcsúzik a kupában – tavaly megnyertük a kupát. Amikor ide jöttünk, szenvedett a BL-ben a csapat, most pedig a legjobb a csoportkörben, és vezetjük a bajnokságot is. Nekem nem úgy tűnik, hogy olyan rosszul csináljuk a dolgokat" – mondta Mourinho, aki kijelentette, „nem idéz elő klánokat" a csapaton belül.

Mint arról beszámoltunk, a Marca cikke mellett Siro López újságíró szavai váltották ki az elmúlt napok válsághangulatát a Real Madriddal kapcsolatban. A zsurnaliszta ugyanis egy televíziós adásban jövendölte meg Mourinho távozását, amelyet egyelőre senki sem cáfolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik