Primera División: az RFEF és az Osasuna szerint megtartják a Barca-meccset

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.12.04. 16:50
null
Iniesta a csapatgyülekezőre hajt (Fotó: Reuters)
Címkék
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) és a házigazda klub szerint az előzetes hírekkel ellentétben mégis megtartják az Osasuna–Barcelona mérkőzést a Primera División szombati (mai) játéknapján.

Korábban a katalán klub hivatalos honlapján az jelent meg, hogy a spanyol légi közlekedési sztrájk miatt szombatról vasárnapra halasztották az összecsapást.

Az RFEF szóvivője azonban azt mondta a Reuters hírügynökségnek, hogy az összecsapást nem halasztják el. A végleges döntés a spanyol labdarúgóliga kezében van.

„Még mindig van időnk, az RFEF tervei nem változtak a hétvégi fordulót illetően, így az Osasuna-Barcelona találkozónak szombaton 19 órakor el kell kezdődnie - mondta. - Ha a katalánok nem érkeznek meg a helyszínre, a fegyelmi bizottság dönt a továbbiakról.”

Az Osasuna szintén jelezte, hogy a mérkőzést az eredetileg tervezett időpontban megtartják.

„Egyelőre nem kaptunk semmiféle hivatalos értesítést arról, hogy a Barcelona elleni összecsapásunkat elhalasztották volna – olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben. – A találkozót megrendezzük, a halasztásra ugyanis nincs elfogadható indok.”

A másik két szombati találkozót, a Levante–Atlético Madrid (18 ó) és a Real Madrid–Valencia (22 ó) mérkőzéseket szintén megtartják.

A Barcelona csapata végül vonatra ült, és 17.20 körül megérkezik Zaragozába, majd innen busszal megy tovább Pamplonába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik