Primera División: Ez minden idők egyik legjobb Real Madridja - Arbeloa

Vágólapra másolva!
2011.07.18. 13:55
Címkék
A Los Angeles Galaxy ellen aratott 4–1-es sikert követően a győztes spanyol Real Madrid 28 éves védője, Álvaro Arbeloa odáig ment, hogy a mostani a klub történetének egyik legjobb csapata.

„Nem láthattam az összes csapatot, de a mostani a Real Madrid történetének egyik legjobbja” – jelentette ki határozottan Arbeloa, amivel egyrészt nehéz vitába bocsátkozni, másrészt meg talán nem a legtaktikusabb dolog egy amerikai csapat ellen aratott háromgólos siker után hasonló hangzatos nyilatkozattal szolgálni.Arbeloa, amivel egyrészt nehéz vitába bocsátkozni, másrészt meg talán nem a legtaktikusabb dolog egy amerikai csapat ellen aratott háromgólos siker után hasonló hangzatos nyilatkozattal szolgálni.

A szezon első tétmeccséig, a Barcelona elleni spanyol Szuperkupa párharc első, hazai felvonásáig (augusztus 14., visszavágó három nappal később a Camp Nouban) kevesebb mint harminc nap maradt hátra, ez idő alatt további hat felkészülési mérkőzésen lépnek pályára a királyiak. De vajon nyomasztja vagy motiválja őket, hogy a legnagyobb honi rivális ellen kezdik meg a szezonjukat?

„Még nem gondolunk a Barcelonára. A felkészülési szezonban járunk, egyelőre a szerdára gondolunk és dolgozunk. Most arra gondolunk sokat” – nyilatkozta a védő. A Real Madrid a következő felkészülési találkozóját a Chivas Guadalajara ellen játssza.

Arbeloa úgy véli, a sérülésekkel tarkított tavalyi felkészüléssel szemben idén minden rendben van, ebben bízva jó pozícióból várhatja a poszt riválisokkal – Pepe, Ricardao Carvalho, Rafa Varane – szembeni párharcot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik